Transport GRATUIT | Retur in 14 zile.

Ghid util pentru o vacanță de vis: organizarea pantofilor în bagaj!

- 0 Comentarii

Fără îndoială, după ce am așteptat cu emoție în ultimele luni perioada de concediu, vacanța la care visăm încă de anul trecut se află la un singur pas distanță. 

Totuși, înainte de a vă urca în mașină sau de a vă îndrepta către aeroport, este necesar să vă pregătiți bagajul în cel mai eficient mod posibilPrin urmare, toate articolele vestimentare, pantofii și celelalte lucruri utile trebuie selectate cu atenție, în așa fel încât să încapă cât mai bine în bagaj, dar să  fie și de folos pe întreaga perioadă a vacanței.  

Din acest punct de vedere, există multe persoane extrem de organizate, care savurează pe deplin sarcina de a-și împacheta lucrurile, dar și cele care se tem de momentul în care vor fi nevoite să își înghesuie toate articolele într-o singură valiză. Indiferent de categoria din care faceți parte, nu amânați momentul și, mai ales, nu lăsați această activitate pe ultima „sută de metri”.  

În general, cei care obișnuiesc să călătorească frecvent afirmă faptul că împachetarea din timp a articolelor de concediu reduce stresul și dificultățile ulterioare. Dacă hainele sau accesoriile se dovedesc facil de împăturit, una dintre principalele probleme cu care ne confruntăm ori de câte ori plecăm în vacanță este împachetarea încălțămintei. 

Iată cum să împachetezi încălțămintea în bagajul de concediu într-un mod practic, fără să o deteriorezi: 

Înainte de a începe pregătirea bagajului, indicat ar fi să hotărâți ce variante de încălțăminte veți avea nevoie în decursul vacanței. Plănuiți multe drumeții sau  vă veți petrece timpul în locații elegante? 

De asemenea, un alt aspect relevant se referă la dimensiunea bagajuluiDe exemplu, dacă urmează să călătoriți cu avionul, vă sfătuim să vă informați despre restricțiile companiei aeriene în ceea ce privește greutatea și dimensiunea bagajelor, spre a evita plata unor taxe suplimentare. Odată ce ați stabilit mărimea valizei, vă puteți direcționa atenția asupra articolelor pe care le pregătiți pentru concediu, inclusiv numărul de pantofi necesari. 

Cel mai practic truc în împachetarea pieselor de încălțăminte implică utilizarea fiecărui spațiu disponibilAșadar, interiorul pantofilor este ideal pentru depozitarea șosetelor sau a lenjeriei intime, deoarece protejează forma pantofilor. De aceea, încălțămintea este prima care se aranjează în bagaj, cu scopul de a economisi cât mai mult spațiu cu putință. 

Pe de altă parte, recomandat ar fi să evităm transportarea pantofilor în cutiile în care i-am achiziționat, bagajul devenind mai greu și mai îngrămădit.  

În situația în care plănuim să purtăm în concediu pantofi sau sandale realizate din materiale mai sensibile (precum cum sunt cei confecționați din piesele întoarsă, care se pătează cu ușurință sau din piele lucioasă, care se zgârie facil), vă sfătuim să nu uitați de săculeții speciali creați pentru articolele de încălțăminte. În acest fel, atât pantofii vor fi protejați, cât și îmbrăcămintea. 

 

Vacanța de vis se apropie cu pași repeziAtunci, nu mai stați pe gânduri și pregătiți-vă bagajele cu răbdarespre a scăpa de o grijă suplimentară. Între timp, noi, la Ghetau.ro, vă stăm la dispoziție cu modele moderne de încălțăminte din piele naturală, ideale pentru o vară de neuitat 

Mai mult decât atât, am dat startul promoțiilor de sezon, ceea ce înseamnă doar un singur lucru: pantofii perfecți de concediu vă așteaptă la cel mai avantajos preț! 

 

Comentarii (0)
Arhivă blog