Transport GRATUIT | Retur in 14 zile.

Livrare și retur

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor noastre se va face GRATUIT prin intermediul firmelor de curierat rapid în termen de 3 până la maxim 14 zile de la data confirmării comenzii. La livrarea expeditiilor pentru care curierul percepe taxa pentru kilometri exteriori, diferenta de pret, va fi suportate de catre client.In cazul in care apar neclarităti sau se întâmpină greutăti ce nu depind de noi sau, în achiziționarea materiilor prime necesare producerii comenzii dumneavoastră, vă vom notifica și vom stabili de comun acord o altă dată de livrare.

Ne rezervăm dreptul anula comenzi de produse lansate de clienți care au refuzat de mai multe ori colete, fara a avea motive întemeiate.

 

RETURUL PRODUSELOR

Clientul nostru, are dreptul de a returna produsele în termen de maxim 14 zile de la data primirii comenzii, în urmatoarele condiții:

Produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat, să nu prezinte urme de purtare, lovire sau murdarie, să conțină accesoriile aferente produsului, să fie in ambalajul original, însotit de certificatul de garanție, factură și chitanța de la curier și formularul de retur.

Clientul are dreptul de a alege;

     - returnarea banilor în termen de 14 zile de la data primirii și receptarii produsului de către noi, prin transfer bancar în contul indicat de către client în formularul de retur

     - schimbul produsului returnat cu altul, cu achitarea sau restituirea diferenței în cazul în care prețul diferă.

Returul se va face prin același curier rapid cu care a fost livrat coletul, în cazul în care condițiile mentionațe mai sus nu sunt respectate, nu vom accepta returul/ schimbul produselor și rambursarea banilor.

Costul aferent returului și al schimbului produselor va fi suportat de către client.