Transport GRATUIT | Retur in 14 zile.

Blog

De ce iubesc femeile pantofii eleganți? - Comentarii (0)
Răspunsul universal valabil pentru această întrebare se poate rezuma la un criteriu fundamental pentru sexul frumos și anume: aspectul estetic. Chiar dacă ne dorim ca de cele mai multe ori să fim echilibrate și stăpâne pe situație, o sesiune de shopping, cu siguranță ne-ar pune la încercare această vulnerabilitate, mai cu precizie denumită și o „plăcere vinovată”. Atât femeile cât și bărbații, dețin în interior anumite plăceri pe care de cele mai multe ori nu le putem explica concret și logic, răspunsul rezumându-se la faptul că: plăcerile nu se discută.
Ghid util pentru o vacanță de vis: organizarea pantofilor în bagaj! - Comentarii (0)
Fără îndoială, după ce am așteptat cu emoție în ultimele luni perioada de concediu, vacanța la care visăm încă de anul trecut se află la un singur pas distanță. Totuși, înainte de a vă urca în mașină sau de a vă îndrepta către aeroport, este necesar să vă pregătiți bagajul în cel mai eficient mod posibil. Prin urmare, toate articolele vestimentare, pantofii și celelalte lucruri utile trebuie selectate cu atenție, în așa fel încât să încapă cât mai bine în bagaj, dar să vă fie și de folos pe întreaga perioadă a vacanței.
Totul despre curățarea pantofilor din piele întoarsă: 3 trucuri eficiente! - Comentarii (12635)
Fără discuție, articolele de încălțăminte confecționate din piele întoarsă sunt un must-have în garderoba oricărei iubitoare de modă. Deși tendințele se schimbă în permanență, acest material își păstrează popularitatea, indiferent de sezon, fiind nu doar ușor de asortat, ci și caracterizat printr-un aspect aparte față de celelalte materiale disponibile pe piață.
Arhivă blog